14 Mart 2011 Pazartesi

Bloglarımız özgür olacak !!


Bu Haber beni çok mutlu etti .az önce hobibox arkadaşımızın blogunda okuduğum  bu güzel haberi  aynen aktarıyorum arkadaşlar.Verdiğimiz dilekçeler işe yaramış galiba arkadaşlar, Habertürk'ün haberine göre durum bu, çeşitli blog yazarlarının verdiği dilekçelere ek olarak googlenda dilekçesi, Diyarbakır 5. Asliye Mahkemesi tarafından, engellenen ıp adresleri açılmış, kararın yürürlüğe girmesi için bir kaç gün daha geçmesi gerekiyor. Bu itirizlar sonucunda, oluşturulan bilirkişi raporuna göre, yayınları ihlal eden blogların, şikayet söz konusu yazınlarını kaldırdığı yönünde oldu.
umarımm çabucak bu yasaktan kurtuluruz..

9 yorum:

BALLI LOKMAM dedi ki...

ohhhh beeee:))))

İkiz Annesi dedi ki...

Bende çok sevindim canım iki üç gün içerisinde herşey normale dönecekmiş şükr:)

Çılgın Mevdoş dedi ki...

yazıyı okuyunca çok sevindim bu gece sinir oldum yine o kırmızı yazıdan nefret ettim en kısa zamanda herşey yoluna girer sevgiler

Depresif Ayu dedi ki...

Sonuçta DNS ayarlarını değiştirip bir şekilde girebiliyorduk ama yine de yasakların kaldırılması adına çok güzel bir haber bu. Darısı diğer yasakların başına :)

Adsız dedi ki...

EVET DÜN BENİMDE ENGELLENMİŞTİ BİR BAKTIM AÇILMIŞ...İNŞALLAH BİDAHA OLMAZ..YA ESRA BİŞEY SORACAM BİRAZ GARİP OLACAK AMA ŞU KAPALI ÇARŞI VARMIŞ NASIL GİDERİM ORAYA..KOMŞULARIM GÖZÜKMÜYO BU ARA SORAMADIM.....ŞİMDİ AKLIMA GELDİ..BURDA EN ÇOK BİLDİĞİM YER MUDONUN ORALAR,KÜNEFECİLERİN OLDUĞU YER YANİ:)))

Sanattryemek dedi ki...

gunlerdir bu haberi duymayi bekliyorduk,eklediginiz icin cok tesekkurler,hepimize gecmis olsun :))))

Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...

az kaldı az kaldı gene neşeli, bol paylaşımlı günler başlıyor... yaşasın!

caferengigül dedi ki...

ah ah hadi inşallah.

rebeltakipte dedi ki...

umarım bir an önce açılır da tüm bloggerlar olarak bir rahat nefes alabiliriz